tel: 020 -662 30 20  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie in de Rivierenbuurt

Veel mensen uit de buurt zullen zich niet anders herinneren dan dat er op Waalstraat nummer 43 een praktijk voor fysiotherapie is gevestigd. In de loop der jaren zijn hier verschillende fysiotherapeuten werkzaam geweest. Wij hechten (net als onze voorgangers) erg aan de voordelen van een kleinschalige praktijk waarbij het individuele contact met onze patiënten en andere zorgverleners (verwijzers) boven aan staat. Vanaf 1 april 2021 wordt de praktijk in een nieuw jasje gestoken. Te beginnen met een nieuwe huisstijl. Voor u als patiënt zal er niet veel veranderen. Wij blijven op dezelfde wijze en met groot enthousiasme ons vak uitoefenen. 

Wie zijn wij?

Suzan Povel

Fysiotherapeut

Ik werk al sinds 2000 met veel plezier als allround fysiotherapeut in deze gezellige buurtpraktijk. Ik heb veel ervaring in het behandelen van bijna alle soorten aandoeningen van het bewegingsapparaat.

⇒ aangesloten bij het reumanetwerk

 reumanet

Erna de Jonge

Fysiotherapeut

Ik kijk naar het totale geheel van het gezondheidsprobleem. Door met de patiënt te werken aan het verfijnen van het lichaamsgevoel en het verbeteren van lichaamscoördinatie zullen klachten verminderen en/of verdwijnen.

Rogier van der Geugten

Fysio-/ Manueel therapeut

Momenteel specialiseer ik mezelf in de manuele therapie. Met speciale technieken kan ik de beweeglijkheid verbeteren en spierspanning verminderen.

Onze foto's en profielen zijn zichtbaar vanaf een scherm in tablet-landscape stand.