Ik ben in 1976 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Mijn loopbaan ben ik begonnen in het toenmalige revalidatiecentrum Muiderpoort in Amsterdam, waar ik tien jaar heb gewerkt. Daar heb ik geleerd om mensen met bewegingsbeperkingen te begeleiden en te trainen. Vandaar dat ik heel veel ervaring heb in het aan huis geven van fysiotherapie aan cliënten na opname in ziekenhuis of revalidatiecentrum.

    Sinds 1999 ben ik werkzaam in de particuliere praktijk, eerst veertien jaar in mijn eigen praktijk in de Diamantbuurt in Amsterdam en nu sinds november 2013 bij Fysiotherapie Waalstraat.

    In 2012 heb ik mijn driejarige opleiding tot Psychosomatisch Fysiotherapeut afgerond. Teveel spanningen en stress zitten regelmatig het herstel van klachten in de weg en met deze opleiding heb ik meer therapeutische mogelijkheden geleerd om daarmee te werken.

    Ik maak onderdeel uit van het netwerk van CVA-patienten , waarin ook de VU en het beroerteadviescentrum participeren. Ik ben tevens CKR geregistreerd en lid van de KNGF.

    Website

    Contact: